Ontwaken

De Verschuiving

Ontwaken

Margot

Lieve Nicky, Mijn hart is diep geraakt. Door jouw woorden.. Door het overdragen van emoties.. Door je indrukwekkende videoboodschappen.. Door jouw ogen. En het voèlen van je woorden!!! Ja, ik voel een verschuiving diep van binnen, zo pril. en prachtig. Dank je Nicky voor je wijze lessen, voor je begeleiding op dit nieuwe pad. Woorden doen tekort. Duizend maal dank voor deze ontroerend mooie intensive!

Kristien

Ik ben zo ontzettend onder de indruk van je lessen! Ik laat me nog regelmatig ‘triggeren’ om mezelf, of iets of iemand anders, menen te moeten verdedigen, menen waarde toe moet kennen die het verdient. Jij hebt deze neiging van verdediging, deze ik-drive, zó prachtig en zó volledig ontleed, de beweegredenen die van het ik-je afkomstig zijn, zó afgepeld tot in de absolute kern. Precies daar waar ik juist GEEN bewustzijn op toeliet , DAAROM ervaar ik pijn. NIET om wat er gezegd,  gesuggereerd, gedaan wordt, of gebeurt en rechtgezet zou moeten worden.  Dankjewel voor je geweldige aangeboden gift aan mij om mee verder te kunnen in de weg van bewustwording !!!

Femke

Ik ben begonnen met de cursus (ik ben nog aan het begin), maar wil je toch al ontzettend hartelijk bedanken voor de uitwerking van de eerste oefeningen. Eindelijk heb ik mezelf weer 'teruggevonden'! Wat een onbeschrijflijk heerlijk gevoel zeg, na mezelf jarenlang 'kwijt' te zijn geweest. Van alles heb ik geprobeerd om mezelf weer te vinden; zonder resultaat en nou snap ik ook waarom. Ik voel 'het leven' weer stromen.